Kansen!

Op deze pagina verwijs ik met liefde door naar andere ondernemers, programma's en bedrijven waar ik zelf baat bij gehad heb of mogelijk interessant zijn voor jou. Doe er je voordeel mee!

Online trainers revolutie LIVE

#onlinelesgeven #onlinecursus #onlinewerken #onlinetraining

Als #coaches of #trainers zijn we er allemaal in zeker mate wel mee bezig. De ene krijgt er #energie van, de ander kan niet wachten tot het weer live kan.

Wil jij nou de omslag maken naar #online lesgeven, trainingen, workshop etc, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan ik je dit van harte aanbevelen!

Hugo Bakker geeft op 25 en 26 maart 2021 de OTR 2-daagse LIVE training. Jouw unieke kans als trainer of coach om te proeven of dit bij je past!

Klik hier voor meer info.

Sinds september ben ik zelf deel van deze leuke groep! Online trainers mastermind met Hugo Bakker. Hele concrete en praktisch content, leren en uitproberen op eigen tempo en een community om al je vragen aan te stellen! 

Het is een jaarprogramma voor als je echt online verder wil. Dus online lesgeven, trainingen, webinars etc. Van praktische input over hoe dat te bouwen tot vragenuurtjes voor je specifieke vraag. 

Klik hier voor meer info.

Samen komen om te netwerken is key voor ondernemers! Ik geloof sterk in samen verder. Zo ben ik ook deel van ZakenNet Zwolle. Een enthousiaste groep van ongeveer 20 ondernemers die elke week samen komen. Het doel hierin is elkaar beter te leren kennen, elkaar bedrijf te leren kennen en elkaar te kunnen promoten bij ons netwerk. 

Vind je het interessant om keer te komen kijken? Klik dan hier om contact op te nemen!