Ben jij?

 • Christen
 • Ondernemer
 • met een verlangen om God meer te betrekken in je bedrijf
PILOT - Business & God

Een pilot? 

Ik ben al tijdje bezig met het coachen van MKB ondernemers. Hier geniet ik van! Alleen heb ik nog een passie en dat is God. Hij is mijn alles, mijn bron, mijn wijsheid, mijn inspiratie. Het raakt mijn hart diep als ik christelijke ondernemers ontmoet die deze twee werelden los van elkaar zien. Dit is niet nodig!!!

 • Ik geloof dat God een God van relatie is en diep betrokken wil zijn bij onze business
 • Ik geloof dat Hij jou geroepen heeft en je bedrijf wil gebruiken als je Hem toe laat
 • Ik geloof dat we mogen leven en werken vanuit vertrouwen

Hierin wil ik meer mensen bereiken en inspireren. En gezien deze gekke tijd, waarom niet online! Tijdens deze pilot ontwikkel ik dus samen met jullie de mogelijkheid tot een online programma voor Christelijke Ondernemers. Hoe leuk!

*Wat is een pilot? Een try- out van een product of in dit geval programma dat gaande weg wordt ontwikkelt.

Resultaat?

We gaan het lekker concreet en praktisch maken. Niet zweverig blijven hopen op antwoord op je gebed, maar direct God betrekken bij je dagelijkse keuzes.

We gaan in 4 stappen een tactiek leren toepassen om zaken te doen vanuit vertrouwen vs angst. Waarin we Gods principes gaan toepassen binnen onze business strategieën. 

 • Je staat er nooit meer alleen voor
 • Het ontbreekt je nooit meer aan wijsheid en inzicht
PILOT - Business & God

Praktische info

Tijdens 4 a 5 live zoommeetings krijgen jullie input en opdrachten. Elke meeting zal zich richten op een nieuw thema. Ben je er live bij, dan ga je samen met de andere ondernemers sparrend aan de slag met de opdrachten. Ben je er niet live bij, dan kun je het nakijken via mijn website of in een besloten online groep.

  Wat heb ik nodig?

  • Jouw commitment en actieve houding > alleen door je feedback en input kan deze pilot ontwikkelen tot een programma, en daarin ben jij dus belangrijk!
  • 1 uur per week van je tijd in de maand maart 
  • kleine financiële investering, met 100% geld-terug-garantie

  Met een waarde van € 250,- bied ik het nu aan voor:

  Uitverkocht

  Business & God - Pilot training

  € 250,00 € 25,00
  Uitverkocht
  Uitverkocht

  Business & God - Pilot training

  € 250,00 € 25,00

  excl. BTW / met 100% niet goed = geld-terug-garantie

  Waarom vraag ik er geld voor?

  Nou ja laten we eerlijk zijn. Gratis online webinars etc. verdwijnen onder aan de prioriteiten lijst. Daarvoor heb je als ondernemer gewoon te veel te doen. Door je investering, hoe laag dan ook, heb ik je aandacht en commitment. Waardoor we er beiden resultaat uit halen! 

  En ben je niet tevreden? Want ja, het is natuurlijk een pilot en ik weet ook niet of het op deze manier gaat werken. Dan krijg je gewoon 100% je geld terug!

  Aanbod loopt tot 17.00 op 26 februari 2021